Makalah Bahasa Sunda

BAB I
BUBUKA

A.Gunana Narkoba
Gunaan Narkoba teh nyaeta ngagunakeun narkoba anu dilakukeun jeung dosis. Atanapi kanggo nikmatna pangaruh bisa nyebabkeun gangguan kasehatan fisik mental jeung kahirupan.

B. Tujuan
Tujuan ngangge narkoba teh nyaeta bisana narima ku lingkungan atanapi ngurangan stres, bebas tina murung, atawa tos bosen ngatasi masalah kana pribadina.

.
C. Rumusan Masalah
1. Naon anu dinamian narkoba teh? Jelaskeun !
2. Naon dampakna lamun ngagunakeun narkoba terus-menerus !
3. Kemungkinan sabaraha jumlah pengaruh narkoba anu panglobana teh !
4. Narkoba singkatan tina naon!

Lanjutkan Membaca –>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s